pondělí 11. května 2015

Neznámý autor: Pohádky tisíce a jedné noci (účinkuje Jana Štefánková) CD Cover



Jedna z nejslavnějších a také nejstarších knih světa, sbírka exotických smyslných příběhů z Orientu, je oblíbenou četbou již několika generací; dospělých čtenářů. Pro většinu z nich jsou příběhy tisíce a jedné noci spojeny s postavou krásné Šehrezády, která svému vládci vypráví zajímavé a nevšední "pohádky pro dospělé."

Jsou to lechtivé, smyslné a erotické povídky plné příjemného vzrušení, napětí i vtipu. A právě orientální krasavicí Šehrezádou se alespoň na pár hodin v nahrávacím studiu stala moderátorka a modelka Jana Štefánková, která se v režii zkušeného rozhlasového tvůrce Jana Fuchse ujala interpretace těch nejzajímavějších vybraných příběhů. Jana Štefánková je jako jeden ze současných českých sex-symbolů zosobněním půvabu a přitažlivosti a nabídku k četbě přijala jako příležitost pro novou zkušenost.

K překvapení svému a doufejme i posluchačů se bývalá moderátorka erotického pořadu Peříčko zhostila své role s přístupem i výrazem profesionální herečky a podala při nahrávce četby skvělý umělecký výkon. Jana Štefánková prokázala, že svou atraktivitu dokáže přenést i mimo vizuální pole.

Tracklist:
 
1. Příběh o princezně a opici (08:02)
2. Příběh o čističi jatek a vznešené paní (15:50)
3. Příhoda druhého bratra holičova (12:57) (pouze na MC)
4. Vyprávění černocha Buchajda o tom, proč byl vykleštěn (04:30)
5. Co čtvrtý vezír vyprávěl králi o lstivosti žen (17:00)

Pohádky pro dospělé. Režie Jan Fuchs.

Čte Jana Štefánková.

Natočeno 2001. Vydalo nakladatelství Fonia v roce 2001 (1 CD).

Žádné komentáře:

Okomentovat