pátek 17. dubna 2015

Jay Elliot, William L. Simon: Cesta Steva Jobse: iLeadership pro novou generaci (čte Pavel Rímský) CD Cover



Autor knihy Jay Elliot, bývalý Senior Vice President společnosti Apple Computer a muž, kterého si Steve Jobs vybral za svého blízkého spolupracovníka, vede posluchače na pozoruhodnou cestu Jobsovou úžasnou kariérou.


Přináší živé příklady náročných úkolů a vítězství Jobsova leadershipu, popisuje inovativní řízení lidských zdrojů, strategické plánování, představuje Jobse jako nejlepšího “lovce mozků”. Ukazuje posluchačům, jak použít jeho zásady a přístupy ve vlastním životě a kariéře. Ve své knize popisuje skutečné situace, jednání a dramatický vývoj revolučních produktů Applu, kterého se účastnil, období, kdy Jobs společnost opustil, po jeho návrat ke kormidlu Applu, zapojení do Pixaru, až po uvedení iMacu, iTunes, iPhonu a dalších. Odhaluje inspirativní prostředí firmy Apple, charisma, vize a odhodlání, tvrdohlavost, i chyby, kterým se Steve Jobs nevyhnul. Jay Elliot stál po boku Steva Jobse při budování dnes nejhodnotnější obchodní značky na světě.

JAY ELLIOT je výkonný ředitel a zakladatel softwarové společnosti Nuvel, Inc. Byl také zakladatelem a předsedou Migo Software, Inc., a vynálezcem jejího produktu Migo, který se stal vlajkovou lodí společnosti. Jay má víc než třicet let zkušeností z práce v takových společnostech, jako jsou IBM a Intel. V Apple Computer působil jako Senior Vice President a byl odpovědný za veškeré operace společnosti včetně oblasti lidských zdrojů, vybavení, nemovitostí, informačních technologií, vzdělávání, Pacific Rim Sales a dále plánování obchodování společnosti. Byl přímým podřízeným předsedy správní rady Steva Jobse. Jay jako člen organizace Macintosh také pomáhal Stevovi vytvářet počítač Macintosh od vývoje po uvedení na trh. Během působení Jaye v Applu vzrostly prodeje ze 150 milionů USD na víc než tři miliardy. Po skončení vysoké školy Jay Elliot nastoupil v IBM jako programátor a zapojil se do řízení několika klíčových softwarových projektů ve vývoji pevných disků. Po odchodu z IBM začal pracovat v Intelu jako ředitel kalifornských provozů. V této funkci byl přímo podřízen výkonnému řediteli Intelu Andymu Groveovi a předsedovi Gordonu Mooreovi. Jay žije v Los Gatos v Kalifornii.

WILLIAM L. SIMON je, podle hodnocení New York Times, autorem dvou bestsellerů, včetně iCon. Spolu s „nejslavnějším hackerem na světě“ Kevinem Mitnickem je také autorem bestselleru The Art of Deception. William získal řadu filmových a knižních ocenění. Žije v Los Angeles v Kalifornii.
Tracklist:
Obsah: 1. Autorova poznámka – 2. Předmluva – 3. Produktový car 1 – 4. Produktový car 2 – 5. Pravidla talentu 1 – 6. Pravidla talentu 2 – 7. Pravidla talentu 3 – 8. Týmové sporty 1 – 9. Týmové sporty 2 – 10. Týmové sporty 3 – 11. Týmové sporty 4 – 12. Týmové sporty 5 – 13. Stát se živou senzací odlišný pohled na prodej 1 – 14. Stát se živou senzací odlišný pohled na prodej 2 – 15. Stát se živou senzací odlišný pohled na prodej 3 - 16. Jak se podobat Stevu Jobsovi.
Vydal Martin Pilař (ADK-Prague)

CD mp3

Délka: 8 hodin 30 minut

Žádné komentáře:

Okomentovat