čtvrtek 23. dubna 2015

Doreen Virtue: Léčení s anděly: Jak vám andělé mou pomoci s každou oblastí vašeho života (účinkuje Naďa Konvalinková) MP3 CD Cover



Audio verze bestselleru Doreen Virtue včetně meditace. Esoterické, tak praktické metody, jak s pomocí andělů léčit vaše vztahy, tělo, profesi či rodinný život. Dozvíte se, jak poznat vaše Božské poslání, co vám chtějí sdělit andělská čísla, jak vás mohou ovlivňovat zážitky z minulých životů a proč se andělé někdy inkarnují v lidské podobě. Nahlédnete do fascinujícího světa elementálů a přírodních andělů a nechybí ani andělské afirmace ke zvýšení sebevědomí, či obzvlášť účinné andělské modlitby za nalezí životního partnera, ozdravění vztahů v rodině a vyléčení zármutku.

Nevymýšlíme si je! Andělé jsou mezi námi, dnes dokonce více než kdy jindy, a to nejen v reklamách a obchodech.

Počet lidí, kteří vypovídají o setkáních s těmito nebeskými bytostmi stále roste. Andělé jim v při těchto setkáních předávají aktuální poselství, pomáhají k uzdravení či záchraně života. Andělé jsou zde, aby nás učili, že Boží láska je odpovědí na naše otázky a obtíže. Jsou zde, aby nás vyléčili z následků strachu. Jsou mocnými léčiteli a my s nimi můžeme spolupracovat a umocnit tak jejich snažení. Čím více budeme anděly zvát do svého života, tím jasněji se v našich životech odrazí velkolepost nebes. Léčivá moc andělů nemá hranic. Mohou nám pomoci zlepšit naše vztahy, zaměstnání, finanční záležitosti i bydlení a vyřešit jakékoli další problémy. Nahlédnete do fascinujícího světa elementálů a přírodních andělů a nechybí ani andělské afirmace ke zvýšení sebevědomí, či obzvlášť účinné andělské modlitby za nalezení životního partnera, ozdravění vztahů v rodině a vyléčení zármutku.

Audiokniha Doreen Virtue, čte Naďa Konvalinková, česky, 7 hod. 12 min.


ZADNÍ STRANA:

 

Žádné komentáře:

Okomentovat