neděle 21. června 2015

Robert Fabian: Mariňáci 1 (1 CD MP3) (účinkuje zdeněk Velen) CD Cover


Nalíčili na ně smrtonosnou past, která sklapla. Člověk by čekal, že budou mít víc rozumu… Jenže tohle jsou mariňáci. A mezi námi – kdo by chtěl žít věčně?

Kultovní román a bible české military sci-fi od Roberta Fabiana vás ve své zvukově podobě zasáhne stejně jako palebná přehrada třiceti sedmi chlapů v plné zbroji. Čeká vás jedna monumentální bitva s několika mezihrami. Tak si pojďte hrát… Prásk!

Robert Fabian (1969) je tajemnou legendou české military sci-fi. Před svými čtenáři se zapírá, takže je o něm známo pouze to, že působil (působí?) v ozbrojených složkách. A tenhle inspirační vzor jeho knihy nezapřou. Rozsáhlý román Mariňáci vyšel poprvé v roce 2000 a od té doby se dočkal tří dotisků. Fabian je autorem i dalších vynikajících knih, jako je např. trilogie Carpe Diem (2005), Semper fi (2009) a Dies irae (2014).

Zdeněk Velen (1974) k divadlu nejprve nastoupil jako jevištní technik a s divadlem si padli vzájemně do oka. Absolvoval DAMU a nyní působí na pražských divadelních scénách. Svou první audioknihou „Palubní střelec“ nadchl fanoušky R. Fabiana. Když máte Zdeňka, mariňáka vzhledem i hlasem, nemusíte se poohlížet po jiném narátorovi a směle mu svěříte i „Mariňáky“ – bibli české military sci-fi.

Tracklist:

Kapitola 1
Kapitola 2
Kapitola 3
Kapitola 4
Kapitola 5
Kapitola 6
Kapitola 7
Kapitola 8
Kapitola 9

Robert Fabian. Kompletní nezkrácená audiokniha. Technická spolupráce Vojtěch Hamerský.

Čte Zdeněk Velen.

Natočeno 2015. Vydal Walker & Volf, květen 2015 (1 CD MP3, celkem 9 hod. 4 min.).

VELKÝ COVER:

Žádné komentáře:

Okomentovat